e-Research-Global.com Online Surveys    

Privatësia e regjistrimit e anëtarëve të Panelit e-Research-Research-Global

e-Research-Global.com Inc. mbron privatësinë e anëtarëve të panelit, duke:

  • NMos publikuar emrin tuaj, email adresën, postën, numërin e telefonit ose çdo të dhënë tjetër tuaj, përveç në raste kur ato kërkohen në bazë ligjore.  
  • Përdorim vetëm përbledhjet statistikore për raportim, ndërsa të dhënat tuaja personale mbeten private dhe të sigurta.
  • Të dhenat tuaja nuk janë në shitje për pale të tretë.

e-Research-Global.com Inc. vepron konform standardeve etike të Asociacionit Amerikan për Opinion Publik (American Association for Public Opinion), Shoqatës Evropiane për hulumtim tregu (European Society for Marketing Research) si dhe Asociacionit për online hulumtime tregu (Marketing Research Association for online surveys).

Të dhënat e anëtarëve të e-Research-Global.com Inc. janë të ruajtura në serverët e vendosur në SHBA. Anëtarët që janë rezident jashtë SHBA duhet të jenë të vetëdijshëm se të dhënat e tyre do të transferohen dhe eksportohen në SHBA.
 
e-Research-Global.com Inc. vepron konform rregullave për mbrojtjen e të dhënave të parapara në Safe Harbor Frameworks në SHBA, BE dhe midis SHBA dhe Zvicrës, të cilat janë të përcaktuara nga Departamenti SHBA për tregëti në lidhje me grumbullimin, përdorimin dhe ruajtjen e të dhënave personale.
 
Përdorimi i të dhënave personale nga e-Research-Global.com Inc. ndodh në rast të përzgjedhjes së anëtarëve për anketa në bazë të kërkesave hulumtuese të klientëve dhe partnerëve.

e-Research-Global.com Inc. posedon masa sigurie për mbrojtje nga humbja, keqëpërdorimi apo falsifikimi i të dhënave tuaja. Ju lutemi, që të keni vëmendje pasi dërgimi i të dhënave nëpërmjet internetit ka edhe elemente reziku.

Për informacione të mëtejshme, ju lutemi kontaktoni:

Thomas E. Johnson, Ph.D.
Kryetari
drjohn@e-research-global.com

Bashkangjitu tani!
Anketave - e-Research-Global | Rreth nesh | Kontakto | Programimi i online anketave, strehimi dhe grumbullimi I të dhënave | Shërbimi për modele të online anketave
Anketa të paguara – bashkangjitu Panelit për online anketa për para (regjistrimi falas) | Pagesë për plotësim të anketës | Privatësia e anëtarëve të Panelit | FAQ për anëtarët
Lidhja e anëtarëve | Programi i anëtarëve të bashkanjgjitur për botuesit online | Rregullat dhe kushtet | Regjistro web faqen tuaj
Ftoni anëtarë të rinj per anketime | Lidhja e partnerëve

Shqipالعربيةbosanski jezikбългарски език中文Croatiančeština, český jazykDanskNederlandse taalEnglisheestiSuomiFrançaisDeutschελληνικάMagyarBahasa IndonesiaItaliano日本語 한국어/조선말latviešu valodaLietuvaMelayuNorskePolskiPortuguêsРусский Srpskislovenčina, slovenský jazykslovenski jezik, slovenščinaEspañol SvenskaไทยTürkTiếng Việt

©Copyright 2003-2017 by e-Research-Global.com - All Rights Reserved.