e-Research-Global.com Online Surveys    

FAQ – pyetjet më të zakonshme për online anketat e paguara

Nëse keni pyetje për funksionimin e Panelit e-Research-Global.com dhe e-RG/Elite Paneli, ose pyetje lidhur me online anketat dhe pagesën për ata, përgjigjet me siguri do ti gjeni këtu.

  • Ju lutemi lexoni faqen në tërësi.
  • Nëse pyetjet tuaja në lidhe me pagesën kanë ngelur pa përgjigje, ju lutemi dergoni email në e-Research-Global Team në info@e-research-global.com

Nëse dëshironi të regjistrohi tani, KLIKO KËTU.


Paneli e-Research-Global – Pjesëmarrja në online anketa ose në e-hulumtime
Në kohë të fundit nuk kam pranuar asnjë email ftesë për plotësim të ndonjë ankete. Çfarë duhet të bëj?
Si funksionojnë online anketat e paguara?
Kur do të pranoj ftesë për pjesëmarrje në online anketa ose e-hulumtime?
Kur klikova në URL adresën e anketës, pranova mesazhin “faqja nuk ekziston”.
Pse është e rëndësishme të merrni pjesë në anketat e paguara, atëherë kur ju pranoni ftesë dhe jeni të përzgjedhur?
A keni webfaqe ku anëtarët e panelit për anketa mund në çdokohë të plotësojnë anketa për para?

Anëtarët e panelit e-Research-Global
Ku duhet të regjistrohem për pjesëmarrje falas në anketa të paguara?
Lexoj dhe shkruaj në më shumë se një gjuh. Në cilën gjuhë të regjistrohem?
Nuk kam pranuar emailin e konfirmimit. Çka të bëj?
Cilin email duhet të fus në listën e email adresave të lejuara?
Duhet të jap adresën time PayPayn në procesin e regjistrimit në panelin e anketave?
Kush mund të bashkangjitet në e-Research-Global.com Panelin e anketuesve?
Jam regjistruar por nuk kam pranuar emailin e konfirmimit të anëtarësimit në panelin e anketave të paguara.
Nuk mund të lidhem, e-Research-Global.com nuk pranon fjalëkalimin.
Nuk dua të marrpjesë. Dëshiroj të largohem. Dëshiroj të çregjistrohem.
Kam haruar fjalëkalimin.
A duhet te paguaj për anëtarësim në anketa apo për pjesëmarrje në hulumtime të paguara?
A duhet të paguaj për plotësimin e regjitrimit për online anketa?
Cili është dallimi ndërmjet anëtarit dhe partnerit?

e-RG/Elite Paneli
Lidhu në e-RG/Elite Paneli?
Çka dallon e-Research-Global Paneli nga e-RG/Elite Paneli?

Paneli e-Research-Global – Pjesëmarrja në online anketa ose në e-hulumtime

Në kohë të fundit nuk kam pranuar asnjë email ftesë për plotësim të ndonjë ankete. Çfarë duhet të bëj?

Ju lutemi vërtetoni që email adresa info@e-research-global.com është e future në listën e emailve të sigurta (non-spam). Poashtu lidhuni në panlin e anëtarëve dhe azhuroni të dhënat personale.

Si funksionojnë online anketat e paguara?

Online anketat, për të cilat ju dërgojmë ftesë për pjesëmarrje, janë nga klientët tanë, të cilët janë kompani, univerzitete, diplomantë dhe kompani të ndryshme për online anketa dhe hulumtime tregu. Nganjëherë klientët tanë vetë në mënyrë direkte paguajnë në PayPal pjesëmarrjen tuaj në anketa, kurse në disa raste klientët tanë më së pari na paguajnë neve dhe pastaj ne ju pagujamë plotësimin e anketave në PayPal.

Kur do të pranoj ftesë për pjesëmarrje në online anketa ose e-hulumtime?

Ne ofrojmë anketa ose e-hulumtime atëherë kur klientët tanë kërkojnë nga ne që t’ju sigurojmë pjesëmarrës me karakteristika të veçanta siç janë gjinia, mosha, etj. e-Research-Global nuk mund të parashohë kur do të pranoni ftesë për pjesëmarrje në online anketa ose e-hulumtime, pasi që metoda e përzgjedhjes së kandidatëve është e rastësishme.

Nëse dëshironi të zmadhoni mundësitë për pjesëmarrje në anketa dhe të të fitoni para, regjistrohuni falas edhe në kompanitë tjera që ofrojnë anketa.

Provo këtë lidhje – kopjo dhe ngjit lidhjen në tërësi në web shfletuesin tuaj:

www.streamlinesurveys.com/Streamline/estore/paidsurveys.htm

Mos harro, kompanitë që kërkojnë pagesë për regjistrim, janë kompani që përfitojnë nga regjistrimet dhe jo nga anketat. Kompanitë me reputacion nuk kërkojnë pagesë për regjistrim. Nëse kompania kërkon të paguani për regjistrim, MOS bëni regjistrimin.

Kur klikova në URL adresën e anketës, pranova mesazhin “faqja nuk ekziston”.

Kjo ndodh për shkak se klientët tanë në email mesazhe fusin linje te ndërprera që shkakton që lidhja të ndërpritet para kohe. Së pari, provoni të kopjoni dhe ngjitni lidhjen në tërësi (pa ndërprerje)në web shfletuesin tuaj. Nëse vazhdoni të keni vështirësi ju lutemi na kontaktoni menjëherë në info@e-research-global.com.

Pse është e rëndësishme të merrni pjesë në anketat e paguara, atëherë kur ju pranoni ftesë dhe jeni të përzgjedhur?

Në çdo studim, mostra e anketuesve (kandidatët e përzgjedhur) është shumë e rëndësishme, pasi që pasqiron popullatën anketuese dhe ndikon në saktësinë e rezultateve të anketës. Në përgjithësi vlen, që sa më i lartë është numri i pjsëmarrësve, aq më i madh është besimi në rezultatet e anketës. Për këtë arsye ju lutemi që, çdoherë kur ju ftojmë të merrni pjesë, të mundoheni të plotësoni anketat.


A keni webfaqe ku anëtarët e panelit për anketa mund në çdokohë të plotësojnë anketa për para?

Në këtë moment mund të merrni pjesë në anketa vetëm me ftesë. Ndonjëherë këtë vit apo vitin e ardhshëm do të sigurojmë webfaqe ku anëtarët e panelit do të mund të lidhen dhe të plotësojnë anketa për para çdo ditë. Edhe për këtë do t’ju dërgojmë ftesë.

Anëtarët e panelit e-Research-Global

Ku duhet të regjistrohem për pjesëmarrje falas në anketa të paguara?

Për tu bashkangjitur në e-Research-Global.com dhe në panelet e partnerëve kliko këtu

Lexoj dhe shkruaj në më shumë se një gjuh. Në cilën gjuhë të regjistrohem?

Regjistrohu në gjuhën shqipe.

Nuk kam pranuar emailin e konfirmimit. Çka të bëj?

Ju lutemi vërtetoni që email adresa info@e-research-global.com është e future në listën e emailve të sigurta (non-spam). Këtë duhet të bëni para regjistrimit të anëtarsimit në portalin tonë. Nëse nuk keni pranuar emailin e konfirmimit, ju lutemi kontrolloni cilësimet e postës së bllokuar në emailin tuaj. Brenda një jave do të ndjekim regjistrimin tuaj dhe pastaj provoni përsëri nëse keni një regjistrim të pjesërishëm.


Cilin email duhet të fus në listën e email adresave të lejuara?

Për pranim të ftesave ju lutemi lejoni adresat info@e-research-global.com dhe survey@pixi.com. Nëse këtë nuk beni, ju nuk do të mund të pranoni konfirmimin e anëtarsimit tuaj si dhe identeifikimin e anëtarsimit tuaj në panelin e anketave të paguara.

Duhet të jap adresën time PayPayn në procesin e regjistrimit në panelin e anketave?

Dhënja e PayPal adresës në kohën e regjistrimit nuk është e detyrueshme. Nëse nuk e jepni PayPAl adresën në kohë e regjistrimit, e-Research-Global do t’ju kërkoj atë në kohën e pagesës për online anketat e plotësuara dhe pjesëmarrjen në e-hulumtime. Nëse ende nuk keni PayPal llogari dhëshironi të regjistroheni për llogari falas, ju lutemi klikoni në PayPal lidhjen e sigurt në https://www.paypal.com/worldwide/

Kush mund të bashkangjitet në e-Research-Global.com Panelin e anketuesve?

Anëtarsimi në e-Research-Global.com është i hapur për të gjithë personat në moshë 16 vjet ose më shumë nga të gjitha shtetet. Numri i ftesave për pjesëmarrje të anëtarëve në anketa është i bazuar në mostër të përzgjedhjes së rastësishme dhe në kërkesat e klientëve tanë.


Jam regjistruar por nuk kam pranuar emailin e konfirmimit të anëtarësimit në panelin e anketave të paguara.

Emaili I konfimimir është i gjeneruar automatikisht dhe dërgohet në emailin e regjistrimit tuaj. Nëse emailin e konfirmimit nuk e pranoni brenda 24 orëve pas regjistrimit, ju lutemi kontaktoni e-Research-Global Team në info@e-research-global.com dhe na informoni.


Nuk mund të lidhem, e-Research-Global.com nuk pranon fjalëkalimin.

Ju lutemi lidhuni në Panelin e anëtarëve të e-Research-Global.com në faqen e parë në këtë URL - http://www.e-research-global.com/SQ/index.php dhe shënoni emailin me të cilin dëshironi të regjistroheni. Ju lutemi përdorni vetëm email adresën. Pastaj ndjekni këta rregulla për qasje të sigurt në sistemin e krijimit të fjalëkalimit për anëtarët e panelit.

PATJETËR të ndjekni TË GJITHA rregullat
1) minimum 6 shenja
2) maksimum 10 shenja
3) PA BOSHLLËK
4) NUMRA dhe SHKRONJA
5) Më pak një shkronjë e madhe

Këta janë gabim:
123aB (shumë i/e shkurtër)
12345678ASDfghkl (shumë i/e gjatë)
123 Ght (pa boshllëk)
123456 (nevojiten numra dhe shkronja)
123asd (nevojitet një shkronjë e madhe)

Këta janë TË SAKTA:
123aBc
123Dfghkl
123Ght
123456As

Nuk dua të marrpjesë. Dëshiroj të largohem. Dëshiroj të çregjistrohem.

Për tu çregjistruar vizitoni webfaqen http://www.e-research-global.com dhe klikoni “Na kontaktoni” në pjesën e poshtme majtas të ekranit dhe dërgoni emailin e regjistrimit tuaj. Ne do t’ju çregjistrojmë dhe do t’ju dërgojmë email konfirmimi me përmbajtje “Çregjistrimi I suksesshëm”.

Kam haruar fjalëkalimin.

Ju lutemi lidhuni në Panelin e anëtarëve të e-Research-Global.com në faqen e parë në këtë URL - https://www.e-research-global.com/SQ/register/online-survey-members.php, shënoni emailin me të cilin regjistroheni dhe klikoni rubrikën “Kam haruar fjalëkalimin. Ju lutem më dërgoni atë në email!”

A duhet te paguaj për anëtarësim në anketa apo për pjesëmarrje në hulumtime të paguara?

Anëtarësimi në e-Research-Global është FALAS. e-Research-Global kurrë nuk do të kërkojë pagesë nga ju. Regjistrimi në Panelin e-Research-Global.com është falas. Webfaqet tjera me emër të ngjajshëm ndoshta do të kërkojnë pagesë për regjistrim, por e-Research-Global.com kurrë nuk ka kërkuar dhe nuk do të kërkoj.

A duhet të paguaj për plotësimin e regjitrimit për online anketa?

Jo, këta të dhëna shërbejnë për përzgjedhjen tuaj në çdo anketë? Karakteristikat përzgjedhëse janë të vendosura nga ne apo klientët tanë.

Cili është dallimi ndërmjet anëtarit dhe partnerit?

Anëtarë janë individëd të cilët na bashkangjiten për të marrë pjesë në plotësimin e anketave të paguara. Anëtarëve ju dërgojmë ftesë në email për pjesëmarrje në anketa të paguara. Partnerët janë kompani ose individ të cilat kanë webfaqen e tyre në të cilën informojnë vizitorët rreth anëtarësimit në Panelin e e-Research-Global.com.

e-RG/Elite Paneli

Lidhu në e-RG/Elite Paneli?

Së pari lidhu në e-Research-Global.com, pastaj Lidhu në e-RG/Elite Paneli

Çka dallon e-Research-Global Paneli nga e-RG/Elite Paneli?

Po, që të dy janë në pronësi të e-Research-Global.com Inc. e-RG/Elite Paneli menaxhohet nga Cint i cili edhe paguan shpërblimet. Duhet 100 pikë të shpengojë çmim të holla.Anketave - e-Research-Global | Rreth nesh | Kontakto | Programimi i online anketave, strehimi dhe grumbullimi I të dhënave | Shërbimi për modele të online anketave
Anketa të paguara – bashkangjitu Panelit për online anketa për para (regjistrimi falas) | Pagesë për plotësim të anketës | Privatësia e anëtarëve të Panelit | FAQ për anëtarët
Lidhja e anëtarëve | Programi i anëtarëve të bashkanjgjitur për botuesit online | Rregullat dhe kushtet | Regjistro web faqen tuaj
Ftoni anëtarë të rinj per anketime | Lidhja e partnerëve

Shqipالعربيةbosanski jezikбългарски език中文Croatiančeština, český jazykDanskNederlandse taalEnglisheestiSuomiFrançaisDeutschελληνικάMagyarBahasa IndonesiaItaliano日本語 한국어/조선말latviešu valodaLietuvaMelayuNorskePolskiPortuguêsРусский Srpskislovenčina, slovenský jazykslovenski jezik, slovenščinaEspañol SvenskaไทยTürkTiếng Việt

©Copyright 2003-2017 by e-Research-Global.com - All Rights Reserved.