Shqip
Anketa të paguara – bashkangjitu Panelit për online anketave për para (regjistrimi falas)

Anketave të paguara – Shqipëria

  • Regjistrimi dhe anëtarësimi falas – Anëtarët nuk paguajn anëtarësim për të marrë pjesë dhe për të plotësuar online anketat e paguara.
  • Personi patjetër të jetë 16 vjeçar ose më i vjetër për të marrë pjesë në e-Research-Global.com Panelin ndërkombëtar të konsumatorëve
  • Anëtarët mund të marrin pjesë ne online anketat (pyetësorët) e paguar, në online fokus grupe dhe në testimin e produkteve të reja.
  • Anëtarët mund t'i referojnë të tjerët që të bashkohen me këtë sondazh për panelin e parave duke përdorur lidhjen e tyre të referimit të anëtarit dhe të paguhen me para në dorë për sondazhet e plotësuara të referimit të tyre.
  • Për të marrë pjesë në online anketat e paguara do të pranoni email ftesë nga ne.
  • Anëtarët kanë të drejtë pagese atëherë kur fitojnë $2.00 USD. Pagesa bëhet nëpërmjet PayPal.com. Për tonë të e-RG/Elite Panel, ju keni nevojë për 100 pikë për të marrë çmimin të holla nëpërmjet PayPal.

Nëse ende nuk keni PayPal llogari, klikoni në linkun më poshtë për të hapur llogari.

https://www.paypal.com/signup/account

  • Anëtarët kanë mundësi kurdo kanë nevojë të regjistrohen dhe të ndryshojne të dhënat e tyre.
  • Të dhënat e anëtarëve përdoren për selekcionim të anëtarëve që do të pranojnë online anketa të paguara.
  • Anëtarët mund të anulojnë (heqin, ndërpresin) anëtarsinë e tyre në čdo kohë
  • Të gjitha të dhënat e anëtarëve janë konfidenciale.

Regjistrohu e-Research-Global panelit të online anketave duke klikuar Një nga më poshtëdhe plostëso formularin e anëtarësimit.

Zgjat rreth 2 minuta.

Njoftim!
Prej 1 Gusht 2023, e-Research-Global.com kërkon që të gjithë llogaritë të verifikohen duke përdorur një OTP (fjalëkalim njëherësh) që dërgohet në telefonin tuaj celular. Ju duhet të verifikoheni vetëm një herë.