Shqip
Aff partnerëve FAQs

 1. Sa të holla mund të bëjë nga Affiliate Program e-Research-Global?
 2. Çfarë punon më mirë, një lidhje Filialin ose flamurin?
 3. Si mund ta gjej lidhjen time Filialin ose parulla? 1. Sa të holla mund të bëjë nga Affiliate Program e-Research-Global?

  Shuma e parave të varet nga numri dhe lloji i personave që vizitojnë faqet tuaja web ose komunikime të tjera online. Në përgjithësi, sa më shumë persona që vizitojnë faqen tuaj te internetit apo blog ose mediat tuaj sociale dhe të klikoni në lidhjen tuaj ose flamurin me Filialin tuaj ngulitur id dhe do të nënshkruajë deri, më shumë para që ju do të bëni. Si ne të paguajnë për çdo anketë përfunduar, pasi që anëtari i bashkohet çdo anëtar herë që kompleton një studim, ju do të bëni të holla.


 2. Çfarë punon më mirë, një lidhje Filialin ose flamurin?

  Affiliate banner (s) të punojnë më mirë për web faqet kur ata janë të afërt në krye të faqes kryesore të internetit. lidhjet Filialin me prozë të punojnë më mirë për formate të tjera të komunikimit në internet.


 3. Si mund ta gjej lidhjen time Filialin ose parulla?

  Identifikohuni në llogarinë tuaj Filialin në e-Research-Global.com. Tjetra, klikoni në lidhjet tuaja dhe të kopjoni dhe ngjisni një lidhje, e lidhin me tekst, apo flamur me lidhje.


afër