Shqip
Shërbimet për programim, strehim dhe grumbullim të të dhënave të online anketave

Me ndihmë të tehnologjisë së e-Research-Global.com Inc. klientëve tanë ju mundësojmë shërbime për programimin dhe strehimin e online anketave në çdo gjuhë, bashkë me grumbullimin e të dhënave si dhe sigurimin e anketuesve dhe zhvillimin e mjeteve programuese për online anketa.


Shërbimet që ofrojmë

  • Programimi i anketave tuaja për online aplikim (në çdo gjuhë).
  • Ofrojmë strehimin e online pytësorëve/anketave për një kohë apo numër të veçntë të anketave të plotësuara.
  • Sigurojmë pjesëmarrës – nuk janë të përfshirë në çmim.
  • Dërgojmë ftesë për pjesëmarrje në anketat tuaja.
  • Grumbullojmë të dhënat e anketuesve (grumbullimi i të dhënave)
  • Ofrojmë sigurim.
  • Të dhënat finale nga anketimi i dërgojmë në mënyrë elektronike në formë të Tab-Delimited Text file ose MS Excel file të cilat mund të ngarkohen në shumicën e programeve statistikore.


Për të parë mundësitë e e-Research-Global.com për programim dhe strehim të online anketave klikoni në lidhjen e mëposhtme. Ju lutemi vini re që asnje nga përgjigjet tuaja nuk është e regjistrur.

https://www.e-research-global.com/SQ/Merr-Anketa/F+Smg22mrkbzDE+OzHnN8DnuI+kAGDGvvronZYdXVaOZF2PPaFV/jCc7mtA3Qftiq7O5yA3OJyo8++FAad8tKA==/

Për oferta shtesë, ju lutemi na kontaktoni në email

info@e-research-global.com

Metoda e pagesës për ofrimin e shërbimeve të programimit dhe strehimit të online anketave bashkë me grumbullimin e të dhënave.

PayPal Logo

PayPal është menyra më e përshtatur dhe e sigurt për të dërguar dhe pranuar para online. Me kartelën tuaj kreditore ju mund të paguani në dollar US$ apo duke  konvertuar nga dollar të Kanadasë, EURO, Paund, Jen ose valuta tjera botërore.

Nëse keni PayPal llogari, ju lutemi, përdorni PayPal adresën tuaj dhe dërgoni pagesën për e-Research-Global.com Inc në këtë adresë: info@e-research-global.com. Nëse nuk keni PayPal llogari dhe dëshironi të hapni PayPal llogari falas, klikoni në lidhjen e mëposhtme dhe regjistroheni.

https://www.PayPal.com

Pas konfirmimit të pagesës në PayPal llogarinë e e-Research-Global.com Inc. (zakonisht në disa minuta) online anketa juaj do të mbushet.