Shqip
FAQ – pyetjet më të zakonshme për online anketat e paguara

Nëse keni pyetje për funksionimin e Panelit e-Research-Global.com dhe e-RG/Elite Paneli, ose pyetje lidhur me online anketat dhe pagesën për ata, përgjigjet me siguri do ti gjeni këtu.

 • Ju lutemi lexoni faqen në tërësi.
 • Nëse pyetjet tuaja në lidhe me pagesën kanë ngelur pa përgjigje, ju lutemi dergoni email në e-Research-Global Team në info@e-research-global.com

Nëse dëshironi të regjistrohi tani, KLIKO KËTU.

Anëtarët e panelit e-Research-Global

 1. Ku duhet të regjistrohem për pjesëmarrje falas në anketa të paguara?
 2. Lexoj dhe shkruaj në më shumë se një gjuh. Cili gjuhë duhet të përdor për t'u regjistruar?
 3. Nuk kam pranuar emailin e konfirmimit. Çka të bëj?
 4. Cilin email duhet të fus në listën e email adresave të lejuara?
 5. Duhet të jap adresën time PayPayn në procesin e regjistrimit në panelin e anketave?
 6. Kush mund të bashkangjitet në e-Research-Global.com Panelin e anketuesve?
 7. Jam regjistruar por nuk kam pranuar emailin e konfirmimit të anëtarësimit në panelin e anketave të paguara.
 8. Nuk mund të lidhem, e-Research-Global.com nuk pranon fjalëkalimin.
 9. Nuk dua të marrpjesë. Dëshiroj të largohem. Dëshiroj të çregjistrohem.
 10. Kam haruar fjalëkalimin.
 11. A duhet te paguaj për anëtarësim në anketa apo për pjesëmarrje në hulumtime të paguara?
 12. A duhet të paguaj për plotësimin e regjitrimit për online anketa?
 13. Cili është dallimi ndërmjet anëtarit dhe partnerit?
 14. Ku janë Sondazhet?
 15. Llogaria juaj PayPal
 16. e-Research-Global ka qenë në biznes për 14 vjet.
 17. e-Research-Global dhe e-RG/Elite duke dërguar anketa
 18. Ekuilibri, aktiviteti dhe pagesa e llogarisë time e-RG/Elite
 19. Unë nuk dua të marr pjesë. Unë dua të fshihem/hiqet/çregjistrohet. Mbyll llogarinë time dhe fshij të gjitha të dhënat e mia. Cili është procesi i heqjes?
 20. Kam lexuar dhe shkruajtur në më shumë se një gjuhë. Çfarë gjuhe duhet të regjistrohem?
 21. PayPal nuk ofron shërbim për vendin tim. A ka ndonjë mënyrë tjetër për t'u paguar?
 22. Dëshiroj të di se si të bëj anketime online për të fituar para për veten time? & Si do të ndihmojë e-Research-Global për të fituar para për mua? & Si mund të filloj të përfundoj studimet tuaja?
 23. U regjistrua pak kohë më parë me e-Research-Global, por nuk u përgjigja asnjë sondazhi. Dua të filloj përsëri. Çfarë duhet të bëj?
 24. Kam marrë një ftesë me postë elektronike dhe klikova në linkun e anketës dhe para se të mund të përfundoja anketën e përfundimit të studimit dhe unë nuk munda të hap një sondazh të dërguar. Ajo që unë marr është një mesazh gabimi. Ju lutemi ndihmoni.
 25. A janë sondazhet në dispozicion për vendin tim?
 26. Sa herë që përpiqem të kryej një sondazh, marr një mesazh që thotë,
 27. Pse disa sondazhe shfaqen në llogarinë time anëtare për disa zona dhe jo në zona të tjera të sondazhit? & Pse nuk u dërgua një studim për llogarinë time anëtare?
 28. Pse të marr një gabim nga serveri apo pse ekrani bëhet
 29. Po marr anketat e mia në një gjuhë të gabuar.
 30. Unë nuk mund ta përfundoj formularin e regjistrimit.
 31. Unë po përpiqem të përditësoj të gjitha detajet e mia në kategori; shëndetin, familjen, makinën etj. Por kur klikoj në kategorinë, dosja hapet por asgjë nuk ndodh. Asnjë pyetje nuk duket. Cili është problemi?
 32. Dëshiroj të ndryshoj e-Research-Global login e-mail adresa. Si e bej?
 33. Unë dua të ndryshoj adresën time të postës elektronike në adresën time të postës elektronike në Facebook. Si ta bëj këtë?

e-RG/Elite Paneli

 1. Lidhu në e-RG/Elite Paneli?
 2. Si mund të fitoj para, shpengoj shpërblimet e mia?
 3. Kam marrë sondazhe në llogarinë time të postës elektronike, por kur e përfundoj studimin, nuk mund të shoh shpërblimin e shumës së sondazhit kur hyra në llogarinë time të anëtarit.
 4. Bilanci i llogarisë së anëtarit tim e-RG/Elite u zvogëlua, a mund të shpjegosh.

Paneli e-Research-Global – Pjesëmarrja në online anketa ose në e-hulumtime

 1. Në kohë të fundit nuk kam pranuar asnjë email ftesë për plotësim të ndonjë ankete. Çfarë duhet të bëj?
 2. Si funksionojnë online anketat e paguara?
 3. Kur do të pranoj ftesë për pjesëmarrje në online anketa ose e-hulumtime?
 4. Pse është e rëndësishme të merrni pjesë në anketat e paguara, atëherë kur ju pranoni ftesë dhe jeni të përzgjedhur?
 5. A keni webfaqe ku anëtarët e panelit për anketa mund në çdokohë të plotësojnë anketa për para?Anëtarët e panelit e-Research-Global

 1. Ku duhet të regjistrohem për pjesëmarrje falas në anketa të paguara?

  Për tu bashkangjitur në e-Research-Global.com dhe në panelet e partnerëve kliko këtu.


 2. Lexoj dhe shkruaj në më shumë se një gjuh. Cili gjuhë duhet të përdor për t'u regjistruar?

  Regjistrohu në gjuhën shqipe.


 3. Nuk kam pranuar emailin e konfirmimit. Çka të bëj?

  Ju lutemi vërtetoni që email adresa info@e-research-global.com është e future në listën e emailve të sigurta (non-spam). Këtë duhet të bëni para regjistrimit të anëtarsimit në portalin tonë. Nëse nuk keni pranuar emailin e konfirmimit, ju lutemi kontrolloni cilësimet e postës së bllokuar në emailin tuaj. Brenda një jave do të ndjekim regjistrimin tuaj dhe pastaj provoni përsëri nëse keni një regjistrim të pjesërishëm.


 4. Cilin email duhet të fus në listën e email adresave të lejuara?

  Për pranim të ftesave ju lutemi lejoni adresat info@e-research-global.com dhe survey@pixi.com. Nëse këtë nuk beni, ju nuk do të mund të pranoni konfirmimin e anëtarsimit tuaj si dhe identeifikimin e anëtarsimit tuaj në panelin e anketave të paguara.


 5. Duhet të jap adresën time PayPayn në procesin e regjistrimit në panelin e anketave?

  Dhënja e PayPal adresës në kohën e regjistrimit nuk është e detyrueshme. Nëse nuk e jepni PayPal adresën në kohë e regjistrimit, e-Research-Global do t’ju kërkoj atë në kohën e pagesës për online anketat e plotësuara dhe pjesëmarrjen në e-hulumtime. Nëse ende nuk keni PayPal llogari dhëshironi të regjistroheni për llogari falas, ju lutemi klikoni në PayPal lidhjen e sigurt në https://www.paypal.com/worldwide/


 6. Kush mund të bashkangjitet në e-Research-Global.com Panelin e anketuesve?

  Anëtarsimi në e-Research-Global.com është i hapur për të gjithë personat në moshë 16 vjet ose më shumë nga të gjitha shtetet. Numri i ftesave për pjesëmarrje të anëtarëve në anketa është i bazuar në mostër të përzgjedhjes së rastësishme dhe në kërkesat e klientëve tanë.


 7. Jam regjistruar por nuk kam pranuar emailin e konfirmimit të anëtarësimit në panelin e anketave të paguara.

  Emaili I konfimimir është i gjeneruar automatikisht dhe dërgohet në emailin e regjistrimit tuaj. Nëse emailin e konfirmimit nuk e pranoni brenda 24 orëve pas regjistrimit, ju lutemi kontaktoni e-Research-Global Team në info@e-research-global.com dhe na informoni.


 8. Nuk mund të lidhem, e-Research-Global.com nuk pranon fjalëkalimin.

  Ju lutemi lidhuni në Panelin e anëtarëve të e-Research-Global.com në faqen e parë në këtë URL - https://www.e-research-global.com/SQ/Anketave/ dhe shënoni emailin me të cilin dëshironi të regjistroheni. Ju lutemi përdorni vetëm email adresën. Pastaj ndjekni këta rregulla për qasje të sigurt në sistemin e krijimit të fjalëkalimit për anëtarët e panelit.

  PATJETËR të ndjekni TË GJITHA rregullat
  1) minimum 6 shenja
  2) maksimum 10 shenja
  3) PA BOSHLLËK
  4) NUMRA dhe SHKRONJA
  5) Më pak një shkronjë e madhe

  Këta janë gabim:
  123aB (shumë i/e shkurtër)
  12345678ASDfghkl (shumë i/e gjatë)
  123 Ght (pa boshllëk)
  123456 (nevojiten numra dhe shkronja)
  123asd (nevojitet një shkronjë e madhe)

  Këta janë TË SAKTA:
  123aBc
  123Dfghkl
  123Ght
  123456As


 9. Nuk dua të marrpjesë. Dëshiroj të largohem. Dëshiroj të çregjistrohem.

  Për tu çregjistruar vizitoni webfaqen https://www.e-research-global.com dhe klikoni “Na kontaktoni” në pjesën e poshtme majtas të ekranit dhe dërgoni emailin e regjistrimit tuaj. Ne do t’ju çregjistrojmë dhe do t’ju dërgojmë email konfirmimi me përmbajtje “Çregjistrimi I suksesshëm”.


 10. Kam haruar fjalëkalimin.

  Ju lutemi lidhuni në Panelin e anëtarëve të e-Research-Global.com në faqen e parë në këtë URL - https://www.e-research-global.com/SQ/Lidhja-e-anëtarëve/, shënoni emailin me të cilin regjistroheni dhe klikoni rubrikën “Kam haruar fjalëkalimin. Ju lutem më dërgoni atë në email!”


 11. A duhet te paguaj për anëtarësim në anketa apo për pjesëmarrje në hulumtime të paguara?

  Anëtarësimi në e-Research-Global është FALAS. e-Research-Global kurrë nuk do të kërkojë pagesë nga ju. Regjistrimi në Panelin e-Research-Global.com është falas. Webfaqet tjera me emër të ngjajshëm ndoshta do të kërkojnë pagesë për regjistrim, por e-Research-Global.com kurrë nuk ka kërkuar dhe nuk do të kërkoj.


 12. A duhet të paguaj për plotësimin e regjitrimit për online anketa?

  Jo, këta të dhëna shërbejnë për përzgjedhjen tuaj në çdo anketë? Karakteristikat përzgjedhëse janë të vendosura nga ne apo klientët tanë.


 13. Cili është dallimi ndërmjet anëtarit dhe partnerit?

  Anëtarë janë individëd të cilët na bashkangjiten për të marrë pjesë në plotësimin e anketave të paguara. Anëtarëve ju dërgojmë ftesë në email për pjesëmarrje në anketa të paguara. Partnerët janë kompani ose individ të cilat kanë webfaqen e tyre në të cilën informojnë vizitorët rreth anëtarësimit në Panelin e e-Research-Global.com.


 14. Ku janë Sondazhet?

  Ne ofrojmë mundësinë për të marrë pjesë në më shumë se 900 sondazhe të ndryshme online. Është e vështirë të dihet se cilat anëtarë janë përzgjedhur, sepse secili klient ose partner do të ketë kërkesa të ndryshme për nevojat e sondazhit dhe të dhënave.

  Për shembull, një sondazh online në ushqim mund të drejtohet në një grup moshe të ndryshme ose në një vend tjetër nga tuajat. Ne shpresojmë se kjo ju ndihmon të kuptoni. Ne përpiqemi të bëjmë më të mirën çdo ditë; Por që ne dërgojmë sondazhe varet nga nevojat e klientëve dhe partnerëve tanë, dhe nevojat ndryshojnë nga koha në kohë.

  Kur një sondazh i pyetësorit të e-Research-Global përfundon, do të merrni një email që përshkruan studimin si pagesë, kohëzgjatjen e përfundimit dhe mostrën e lëndës. Ju paguhen menjëherë pas përfundimit të studimit.


 15. Llogaria juaj PayPal

  Paguam duke përdorur PayPal. Ju duhet të keni një llogari PayPal. Ju mund të krijoni një llogari PayPal duke shkuar në këtë faqe interneti: www.PayPal.com/worldwide/ dhe pastaj zgjidhni vendin tuaj. PayPal është i sigurt, i shpejtë dhe i lirë. Ne kërkojmë PayPal që të bëjë një pagesë në llogarinë tuaj. Ata e bëjnë këtë dhe ju dërgojnë një mesazh duke deklaruar se ata dërguan para në llogarinë tuaj PayPal.


 16. e-Research-Global ka qenë në biznes për 14 vjet.

  e-Research-Global.com Inc filloi në vitin 2003, dhe ne kemi furnizuar anketa online dhe hulumtime elektronike që nga ajo kohë. Ne përdorim vetëm informacionin e Anëtarit për të zgjedhur persona që marrin sondazhe online ose marrin pjesë në hulumtimin elektronik. Kurrë nuk përdorim informacionin tuaj personal për ndonjë arsye tjetër, dhe ne i mbajmë të dhënat tuaja të sigurta. Ne jemi të rregulluar nga qeveria dhe ligjet amerikane, dhe ne praktikojmë etikën e shoqatave të mëdha kombëtare dhe ndërkombëtare të hulumtimit të tregut. Dhe të gjitha shërbimet tona për anëtarët janë të lira dhe kanë qenë që nga fillimi.


 17. e-Research-Global dhe e-RG/Elite duke dërguar anketa

  Ne ofrojmë mundësinë për të marrë pjesë në më shumë se 900 sondazhe të ndryshme online. Është e vështirë të dihet se cilat anëtarë do të përzgjidhen, sepse secili klient ose partner do të ketë kërkesa të ndryshme studimi dhe të dhëna. Për shembull, një sondazh online në ushqim mund të drejtohet në një grup moshe të ndryshme ose në një vend tjetër nga tuajat. Ne shpresojmë se kjo ju ndihmon të kuptoni. Ne përpiqemi të bëjmë më të mirën çdo ditë; Por për të cilin kemi dërguar sondazhe varet nga nevojat e klientëve dhe partnerëve tanë, dhe nevojat ndryshojnë herë pas here.


 18. Ekuilibri, aktiviteti dhe pagesa e llogarisë time e-RG/Elite

  Ekuilibri, aktiviteti dhe pagesa e llogarisë time e-RG/Elite
  Këtu janë disa udhëzime për të hyrë në e-Research-Global dhe llogaritë tuaja e-RG/Elite. Nëse keni probleme të tjera me llogarinë tuaj ju duhet të kontaktoni personelin Cint në këtë adresë e-mail: membersupport@cint.com
  Mënyra më e mirë për ju është të identifikoheni në llogarinë tuaj e-Research-Global përmes kësaj lidhjeje

  https://www.e-research-global.com/SQ/Lidhja-e-anëtarëve/

  Pasi të hyni atje, mund të hyni edhe në llogarinë tuaj të postës e-RG/Elite dhe të merrni një fjalëkalim. Ju gjithashtu mund të shihni profilin tuaj, sondazhet, etj.

  Nëse nuk e dini fjalëkalimin për llogarinë tuaj e-RG/Elite, ju lutemi kontaktoni Cint duke përdorur këtë adresë e-mail: membersupport@cint.com

  Si të bëni një pagesë në PayPal
  Për të filluar, duhet të keni një llogari PayPal. Nëse keni nevojë për të ngritur një, shkoni në dhe ju do të jetë në gjendje për të hapur një atje.

  Ju duhet të keni 100 ose më shumë pikë shpërblimi dhe duhet të kërkoni një pagesë.

  Kur e përdorni PayPal si një opsion pagese, paraja paguhet në një llogari PayPal me të njëjtën adresë e-mail që përdoret për marrjen e sondazheve.

  Nëse tashmë keni një llogari PayPal me një adresë tjetër të emailit, mund të shtoni adresën e postës elektronike për të marrë sondazhe. Ky opsion mund të gjendet në llogarinë tuaj PayPal nën cilësimet e profilit.

  1. Hyni në llogarinë tuaj e-RG/Elite.
  2. Pastaj bëj "Pikat e mia të fituara"
  3. Sapo të keni arritur shumën e rimbursueshme, klikoni butonin "update" dhe paratë tuaja do të transferohen në llogarinë tuaj në internet në PayPal.
  4. Ju lutemi sigurohuni që të futeni në llogarinë tuaj PayPal për të pranuar transferimin.
  5. Ka një tarifë prej 2% për transaksion për pagesat PayPal.
  6. Nëse pagesa juaj shkon pa kërkuar për 30 ditë, shpërblimet do të kthehen në llogarinë tuaj e-RG/Elite. Ju gjithashtu mund të transferoni fonde në një datë të mëvonshme.
  Për më shumë ndihmë s


 19. Unë nuk dua të marr pjesë. Unë dua të fshihem/hiqet/çregjistrohet. Mbyll llogarinë time dhe fshij të gjitha të dhënat e mia. Cili është procesi i heqjes?

  Që të hiqet tërësisht nga e-Research-Global.com dhe të fshini të gjitha të dhënat tuaja personale duke përfshirë sondazhet e marra, çmimet e fituara, etj, ju lutemi identifikohuni në llogarinë tuaj anëtare dhe klikoni në linkun që thotë "Edit Your Detail Login" në kutinë e sipërme të djathtë. Prej këtu, mund të kontrollosh kutinë që thotë "Hiq llogarinë time dhe të gjitha të dhënat që ke për mua". dhe LLOJI në adresën tuaj të tanishme të emailit dhe LLOJI në fjalëkalimin tuaj për konfirmim. Ju do të merrni një paralajmërim paralajmërues kur të kontrolloni kutinë për të siguruar që ju të kuptoni se kjo është e përhershme. Pas klikimit mbi "Përditëso Detajet e Identifikimit", do të hiqeni plotësisht nga e-Research-Global.com dhe do të merrni një mesazh që tregon nëse ai ishte i suksesshëm apo jo.


 20. Kam lexuar dhe shkruajtur në më shumë se një gjuhë. Çfarë gjuhe duhet të regjistrohem?

  e-Research-Global.com regjistron anëtarë për anketime të paguara në të paktën 36 gjuhë të ndryshme. Ju duhet të regjistroheni në gjuhën që është ai që përdorni dhe "përfaqësohet në vend" në të cilin jetoni për të marrë sondazhet me ftesë elektronike dhe në llogarinë tuaj anëtare. Për shembull, në Meksikë, spanjisht OSE për SHBA mund të jetë anglisht ose spanjisht DHE për Kanada, mund të jetë anglisht ose frëngjisht dhe për Tunizi mund të jetë arabisht ose frëngjisht.


 21. PayPal nuk ofron shërbim për vendin tim. A ka ndonjë mënyrë tjetër për t'u paguar?

  Së pari, ju lutemi bëni sondazhin që PayPal nuk i shërben vendit tuaj. Kontrolloni në PayPal.com/worldwide/ Nëse vendi juaj nuk është i listuar, atëherë nuk ka asnjë mënyrë tjetër për pagesë në këtë kohë për panelin tonë të e-Research-Global.com. Ju mund të regjistroheni edhe me ne dhe në portalin tuaj anëtar mund të regjistroheni edhe me panelin tonë të tjerë, e-RG/Elite, për vendin tuaj nëse keni mundësi dhe ku gjithashtu paguani duke përdorur G-Codes (dhurata virtuale). Këto panele e-RG/Elite janë Shqipëria, Algjeria (arabe), Algjeria (Angleze), Argjentina, Australia, Austria (gjermane), Bahreini (Arabisht), Bahreini (anglisht), Bjellorusia (Ruse), Belgjika Kinezisht, Kinezisht, Kinezisht, Kinezisht, Çekisë, Danimarkës, Republika Dominikane (Franca), Bolivi, Bosnja, Botsvana, Brazili, Bullgaria, Kanadaja Greqia, Guatemala, Hondurasi, Hong Kongu (Kinezët), Hong Kongu (Hungaria), Hungaria, Egjipti, Egjipti, Arabia Saudite, Egjipti (anglisht), El Salvador, Estonia, Etiopia, Finlanda, (Anglisht), Japonia (Japonisht), Jordania (arabe), Indonezia (Indonezia), Hungaria (Hungaria), Islanda, India, Indonezia Letonia, Lituania, Malajzia (Malajzia), Meksika, Moldavia (Rumanishtja), Moldavia (Rusisht), Kazakistani (Rusi), Kenia (Anglisht), Kuvajti (arabe) , Marok (Arabisht), (Angleze), Panama, Paraguaj, Peru, Filipine (Angleze), Omani (Angleze), Namibia (Angleze), Holanda, Zelanda e Re, Nikaragua, Nigeria Polonia, Portugalia, Porto Riko, Katari (Arabisht), Katari (anglisht), Rumania, Rusia, Arabia Saudite (arabe), Arabia Saudite (Anglisht), Serbia, Singapori Tajlandë (Tajlandë), Tajlandë (anglisht), Tajlandë (Tajlandisht), Tunizi (Norvegji), Norvegji (Anglisht), Koreja e Jugut, Spanja, Sri Lanka Uruguai, Venezuela, Vietnami (Anglisht), Mbretëria e Bashkuar, Shtetet e Bashkuara të Amerikës (Anglisht), Tunizia (Frengjisht), Turqia, Ukraina (Rusisht), Emiratet e Bashkuara Arabe Anglisht), Vietnam (Vietnamisht), Zambia, Zimbabve.


 22. Dëshiroj të di se si të bëj anketime online për të fituar para për veten time? & Si do të ndihmojë e-Research-Global për të fituar para për mua? & Si mund të filloj të përfundoj studimet tuaja?

  e-Research-Global ju lejon të bashkohet falas dhe të përfundoni sondazhe online dhe të fitoni para për përgjigje të sinqerta. Ju lutemi vizitoni faqen e regjistrimit të anëtarëve dhe bashkohuni.


 23. U regjistrua pak kohë më parë me e-Research-Global, por nuk u përgjigja asnjë sondazhi. Dua të filloj përsëri. Çfarë duhet të bëj?

  Identifikohu në llogarinë tuaj anëtare. Nëse NUK e di fjalëkalimin tuaj, shkoni tek hyrja e anëtarit dhe futni adresën tuaj të postës elektronike dhe klikoni fjalëkalimin e harruar dhe ndiqni udhëzimet dhe do t'ju dërgohet fjalëkalimi i ri. Nëse e keni hequr veten më parë, ju lutemi regjistrohuni përsëri.


 24. Kam marrë një ftesë me postë elektronike dhe klikova në linkun e anketës dhe para se të mund të përfundoja anketën e përfundimit të studimit dhe unë nuk munda të hap një sondazh të dërguar. Ajo që unë marr është një mesazh gabimi. Ju lutemi ndihmoni.

  Nuk mund të bëjmë më asgjë. Ne bëjmë çdo përpjekje për të dërguar vetëm ftesa të mjaftueshme për postë elektronike për studimin e përfunduar të nevojshëm për klientin tonë Ndonjëherë ne nuk jemi në gjendje të kontrollojmë kur sondazhi i klientit përfundon mbledhjen e të dhënave të sondazhit. Arsyet për përfundimin e sondazhit më herët se sa pritej janë sondazhet online kanë pasur shumë interes nga anëtarët dhe shuma e shpërblimit të mirë.


 25. A janë sondazhet në dispozicion për vendin tim?

  Në kohën e tanishme, ne shërbim 121 kombinime të gjuhës vendore. Bjellorusia, Belgjika (Belgjika), Belgjika (Franca), Bolivia, Bosnja dhe Hercegovina, Algjeria (arabe), Algjeria (Angleze), Argjentina, Australia, Kosta Rika, Kroacia, Republika Çeke, Danimarka, Republika Dominikane, Ekuadori, Egjipti (Arabisht), Kanadaja (Kanadaja), Kanadaja (Franca), Kili, Kina (Kineze) Hong Kong (Hong Kong), Hungaria (Hungaria), Hungaria (Hungaria), Hungaria (Hungaria), Hungaria, Hungaria, Greqia, Hungaria, , Japonia (Japonia), Jordania (arabe), Jordania (anglisht), Kazakistani (rusisht), Indonezia (Indonezia), Irlanda ), Maroku (arabisht), Maroku (), Kenia (Anglisht), Kuwait (Arabisht), Kuwait (Anglisht), Letonia, Lituania, Malajzia, Malajzia, Frëngjisht), Namibia ( Polonia, Portugalia, Puerto Rico, Polonia, Paraguai, Peru, Filipinet, Polonia, Portugalia, Portugalia, Arabia Saudite (Shqip), Serbia, Singapori (Kineze), Singapori (Angleze), Sllovakia, Sllovenia, Afrika e Jugut (Anglisht), Koreja e Jugut, Arabia Saudite (Arabisht), Katari (Arabisht) (Frëngjisht), Zvicër (gjermanisht), Zvicër (italisht), Tajvani (Kineze), Tajlandë (anglisht), Tajlandë (Tajlandisht), Tunizi (arabe), Tunizi (frëngjisht) , Turqia, Ukraina (Rusia), Emiratet e Bashkuara Arabe (Arabe), Emiratet e Bashkuara Arabe (Angleze), Mbretëria e Bashkuar, Shtetet e Bashkuara (Anglisht), Shtetet e Bashkuara (Spanjolle), Uruguaj, , Zambia, Zimbabve


 26. Sa herë që përpiqem të kryej një sondazh, marr një mesazh që thotë,

  "Gabim i sigurisë" mund të nënkuptojë që sondazhi NUK është i përshtatshëm për ju. Gabimi i "gabimit të sigurisë" ose "i bllokuar" ndodh edhe kur përpiqesh të përfundosh një sondazh dhe Klienti nuk e pranon. Nuk mund të bëjmë asgjë në të dyja rastet.


 27. Pse disa sondazhe shfaqen në llogarinë time anëtare për disa zona dhe jo në zona të tjera të sondazhit? & Pse nuk u dërgua një studim për llogarinë time anëtare?

  Kjo varet nga dy faktorë kryesorë, vendi dhe gjuha që klienti zgjedh për secilin sondazh.


 28. Pse të marr një gabim nga serveri apo pse ekrani bëhet

  Ju duhet të kontaktoni ofruesin tuaj të shërbimit të internetit pasi ne nuk e kontrollojmë serverin tuaj. Megjithatë, nëse jeni në një sondazh dhe merrni gabime në server, mund të jetë serveri i Klientit, i cili është në anketim. Nuk ka asgjë që mund të bëjmë këtu.


 29. Po marr anketat e mia në një gjuhë të gabuar.

  Për shembull, "Unë kuptoj gjuhën angleze dhe jo arabisht. Më mirë të dërgoni sondazhe në gjuhën angleze". Në këtë shembull, ju duhet të fshini/të anulloni/fshini këtë llogari anëtare e cila nuk është në gjuhën tuaj, arabisht dhe regjistroheni përsëri në anglisht.


 30. Unë nuk mund ta përfundoj formularin e regjistrimit.

  Zakonisht, do të thotë që nuk i përgjigjeni një pyetjeje. Ju duhet të kontrolloni përgjigjet tuaja. Ose ka diçka të gabuar me pajisjen tuaj të sistemit.


 31. Unë po përpiqem të përditësoj të gjitha detajet e mia në kategori; shëndetin, familjen, makinën etj. Por kur klikoj në kategorinë, dosja hapet por asgjë nuk ndodh. Asnjë pyetje nuk duket. Cili është problemi?

  Për disa vende / gjuhë ne nuk kemi detaje shtesë për ju që të shtoni në zonën e profilit. Ndërsa kërkohen më shumë sondazhe nga klientët për këto kategori, do t'i shtojmë pyetjet shtesë të profilit tuaj për t'ju përgjigjur për t'ju shërbyer më mirë me sondazhe të paguara.


 32. Dëshiroj të ndryshoj e-Research-Global login e-mail adresa. Si e bej?

  Identifikohu në llogarinë tuaj të anëtarit dhe zëvendësoni adresën e vjetër me adresën tuaj të re të postës elektronike dhe ruani.


 33. Unë dua të ndryshoj adresën time të postës elektronike në adresën time të postës elektronike në Facebook. Si ta bëj këtë?

  Këto janë dy veprime të ndryshme. Nëse dëshironi të përdorni një adresë tjetër të postës elektronike, duhet të identifikoheni dhe të ndryshoni fillimisht adresën tuaj të postës elektronike. Kjo do të funksionojë vetëm nëse kjo adresë e-mail nuk po përdoret tashmë nga ju me ne. Pas kësaj, mund të klikoni në "Identifikohu me Facebook", por llogaria e Facebook duhet të regjistrohet me të njëjtën adresë e-mail si llogarinë tuaj.


e-RG/Elite Paneli

 1. Lidhu në e-RG/Elite Paneli?

  Çka dallon e-Research-Global Paneli nga e-RG/Elite Paneli? 


 2. Si mund të fitoj para, shpengoj shpërblimet e mia?

  Sondazhet e përfunduara nga e-Research-Global paguhen pasi të keni shpërblimi prej $ 2.00 ose më shumë. Sondazhet e kryera nga e-RG/Elite paguhen kur të keni të paktën 100 pikë që është e barabartë me $ 12.50 (USD) dhe bëni një kërkesë për pagesë duke përdorur Shpërblimin. Pagesa bëhet brenda një ose dy ditësh për shpërblimet e anketës sonë të e-Research-Global. Për shpërblimet e panelit tonë e-RG/Elite mund të zgjasë deri në 10 ditë.


 3. Kam marrë sondazhe në llogarinë time të postës elektronike, por kur e përfundoj studimin, nuk mund të shoh shpërblimin e shumës së sondazhit kur hyra në llogarinë time të anëtarit.

  Duhet të ekzaminoni ftesën e postës elektronike për të parë se cili panel studimi është nga (e-Research-Global ose e-RG/Elite) dhe pastaj hyni në atë panel. Për shembull, nëse ju i përkisni panelit e-Research-Global dhe panelit e-RG/Elite në pronësi të tij, përdorni emailin dhe fjalëkalimin tuaj të saktë për panelin e e-Research-Global.com dhe në zonën e sondazhit anëtar, ju pastaj mund të hyni në panelin e-RG/Elite duke përdorur adresën e saktë të emailit dhe fjalëkalimin e cila mund të jetë e njëjta adresë e-mail dhe/ose fjalëkalim.

  Nëse i përkisni vetëm panelit e-RG/Elite, ju lutemi regjistrohuni si anëtar i panelit të e-Research-Global.com në gjuhën e vendit tuaj (një nga 36 gjuhët tona), dhe pastaj në zonën e sondazhit anëtar, hyni në e-RG/Elite duke përdorur email-in dhe fjalëkalimin e panelit tuaj e-RG/Elite.

  I vetmi shpjegim tjetër është se Klienti nuk e ka pranuar studimin tuaj. Sondazhi mund të ketë përfunduar ose ka pasur më shumë sondazh dhe keni menduar se keni përfunduar, ose keni pasur më shumë se një llogari anëtare dhe sondazhi ishte një kopje. Në të gjitha këto raste dhe raste të ngjashme, nuk mund të bëjmë asgjë.


 4. Bilanci i llogarisë së anëtarit tim e-RG/Elite u zvogëlua, a mund të shpjegosh.

  Arsyet janë shumë. Më shpesh kjo është për shkak të anketës ishte një "kopjuar." Ju mund të keni marrë studimin nga një burim tjetër për të njëjtin projekt studimi.
  1. Klienti hodhi poshtë përgjigjet e anketës pas shqyrtimit.
  2 Geo-vendndodhja e keqe (adresa IP) - Jo lokacioni gjeografik i synuar (vendi, shteti/provinca/qyteti) për sondazhin.
  3 Mashtrimi u dyshua.

  Kjo është e automatizuar dhe asgjë nuk mund të bëjmë këtu.


Paneli e-Research-Global – Pjesëmarrja në online anketa ose në e-hulumtime

 1. Në kohë të fundit nuk kam pranuar asnjë email ftesë për plotësim të ndonjë ankete. Çfarë duhet të bëj?

  Ju lutemi vërtetoni që email adresa info@e-research-global.com është e future në listën e emailve të sigurta (non-spam). Poashtu lidhuni në panlin e anëtarëve dhe azhuroni të dhënat personale.


 2. Si funksionojnë online anketat e paguara?

  Online anketat, për të cilat ju dërgojmë ftesë për pjesëmarrje, janë nga klientët tanë, të cilët janë kompani, univerzitete, diplomantë dhe kompani të ndryshme për online anketa dhe hulumtime tregu. Nganjëherë klientët tanë vetë në mënyrë direkte paguajnë në PayPal pjesëmarrjen tuaj në anketa, kurse në disa raste klientët tanë më së pari na paguajnë neve dhe pastaj ne ju pagujamë plotësimin e anketave në PayPal.


 3. Kur do të pranoj ftesë për pjesëmarrje në online anketa ose e-hulumtime?

  Ne ofrojmë anketa ose e-hulumtime atëherë kur klientët tanë kërkojnë nga ne që t’ju sigurojmë pjesëmarrës me karakteristika të veçanta siç janë gjinia, mosha, etj. e-Research-Global nuk mund të parashohë kur do të pranoni ftesë për pjesëmarrje në online anketa ose e-hulumtime, pasi që metoda e përzgjedhjes së kandidatëve është e rastësishme.

  Nëse dëshironi të zmadhoni mundësitë për pjesëmarrje në anketa dhe të të fitoni para, regjistrohuni falas edhe në kompanitë tjera që ofrojnë anketa.

  Provo këtë lidhje – kopjo dhe ngjit lidhjen në tërësi në web shfletuesin tuaj:

  www.streamlinesurveys.com/Paid-Surveys

  Mos harro, kompanitë që kërkojnë pagesë për regjistrim, janë kompani që përfitojnë nga regjistrimet dhe jo nga anketat. Kompanitë me reputacion nuk kërkojnë pagesë për regjistrim. Nëse kompania kërkon të paguani për regjistrim, MOS bëni regjistrimin.


 4. Pse është e rëndësishme të merrni pjesë në anketat e paguara, atëherë kur ju pranoni ftesë dhe jeni të përzgjedhur?

  Në çdo studim, mostra e anketuesve (kandidatët e përzgjedhur) është shumë e rëndësishme, pasi që pasqiron popullatën anketuese dhe ndikon në saktësinë e rezultateve të anketës. Në përgjithësi vlen, që sa më i lartë është numri i pjsëmarrësve, aq më i madh është besimi në rezultatet e anketës. Për këtë arsye ju lutemi që, çdoherë kur ju ftojmë të merrni pjesë, të mundoheni të plotësoni anketat.


 5. A keni webfaqe ku anëtarët e panelit për anketa mund në çdokohë të plotësojnë anketa për para?

  Në këtë moment mund të merrni pjesë në anketa vetëm me ftesë. Ndonjëherë këtë vit apo vitin e ardhshëm do të sigurojmë webfaqe ku anëtarët e panelit do të mund të lidhen dhe të plotësojnë anketa për para çdo ditë. Edhe për këtë do t’ju dërgojmë ftesë.


afër